Háztartásoknak

Házon belül számíthat rám, ha kisebb víz-és villanyszerelési, asztalos, kőműves, festési munkákról, meleg- és hidegburkolásról, IKEA vagy más elemes bútor összeszereléséről van szó. Házon kívül pedig a teraszon, kertben tudok segítséget nyújtani Önnek. Ha nem találja az alábbi listában azokat az ezermester szolgáltatásokat, amire Önnek lenne szüksége, kérem, hívjon fel!

Mosogatótálca bekötés

Választhat bármilyen mosogatótálcát, mivel a beszerelésük hasonló lépések mentén történik. Precizitást igénylő munka, hiszen fontos, hogy a mosogatótálca jól illeszkedjen a pultba és a későbbiek során a tömítés évekig biztosítsa a megfelelő vízvédelmet.

Mosogatógép bekötés

Egy háztartásban hatalmas segítség a háziasszonynak, de a bekötése már nem olyan egyszerű. A mosogatógép bekötését bármilyen lefolyó vagy nyomó vezetékhez vállalom. A bekötés a bűzelzáró szifonba történik (mosogató) vagy ha korábban kiépítették, akkor a külön bűzzáras fali csatlakozóba. Lehetséges vízoldali rákötés is kombinált szelep beépítésével.

Mosógép bekötés

Egy mosógép bekötése elsőre nem tűnik olyan ördöngös dolognak, de ha a dobrögzítő csavarok eltávolítása, a vízkiállásra szerelhető mágneses vízlágyító vagy az Aquastopos befolyócső kerül szóba, sokan inkább szakemberre bízzák a dolgot. Tegyen így Ön is, mosógépe élettartama is múlhat rajta.

Mosdókagyló csere

Ha új mosdókagylót szeretne, szívesen segítek a régi mosdókagyló leszerelésében és az új felhelyezésében. Mindez tartalmazza a rögzítést, a vízvezetékek és csaptelepek bekötését is.

WC tartály csere és javítás

Rengeteg bosszúságot okozhat egy elromlott WC tartály, a feleslegesen folyó vízről és annak áráról nem is beszélve. Nem csak a WC tartály cseréjét, hanem javítását is vállalom. Ezermester szolgáltatásokat még ilyen esetben is kényelmesen vehet igénybe.

Zuhanytálca, kád beépítése

Ezermester szolgáltatásokat a fürdőszobában is kérhet: zuhanytálcák, kádak, zuhanykádak, egyedi zuhanyrendszerek beépítésével és cseréjével kapcsolatban is segítséget tudok nyújtani Önnek.

Tömítés csere

A nem megfelelő felszerelésen kívül az elöregedett tömítés felelős a csöpögő csapokért és a szivárgó csövekért. Nem kell egyből a csapot kicserélni, mert tömítés illetve csapbetét cserével a legtöbb csap hibája olcsón megjavítható.

Szaniterek cseréje

Ha mégsem elegendő a tömítés vagy a csapbetét cseréje, új csapot kell választani. Legyen szó konyhai vagy fürdőszobai csapokról, ezek cseréjében is fordulhat hozzám bizalommal.

Mosdók, mosogatók duguláselhárítása

Az ételmaradékoktól, haj-, szőrcsomóktól valamint a szappandaraboktól könnyen eldugulnak a szifonok, lefolyók. A nem megfelelően használt lefolyótisztító is komoly dugulást okozhat. Általában gyorsan megoldható az ilyen probléma is, hála a modern technikának, már a nagyobb dugulásokhoz sem kell falat bontani.

Szaniterek körüli szigetelés

Egy zuhanytálca vagy kád melletti elöregedett, hibás szigetelés akár sok százezer forintos kárt is okozhat, de odafigyeléssel mindez kis összegből megelőzhető. Többféle megoldás alkalmazható a vizes részek körülötti hézagok szigetelésére a sziloplasztoktól,  az öntapadós vízvetőkön át a kenhető szigetelésekig.

Izzó csere, lámpa felszerelése, bekötése

Ha túl magasan van az izzó, amit ki kell cserélni vagy Ön az egészségi állapota miatt nem tudja kicserélni, mert szédül a létrán, számíthat rám. Ha új csillárt vásárolt és azt kell felszerelni, abban is tudok segítséget nyújtani.

Kiszakadt kapcsoló, konnektor javítása

Bízza a kisebb villanyszerelési munkálatokat is rám, ne bajlódjon a kapcsolók, konnektorok javításával, így a veszélyes sérüléseket is elkerülheti.

Beltéri ajtó javítása és cseréje

Nem záródik rendesen az ajtaja? Sérült? Nyikorog? A régi beltéri ajtók az idők során sajnos sokat vetemednek. Vállalom ezek szakszerű felújítását: a zárszerkezetét illetve a faszerkezetét is. Szükség esetén az ajtó cseréjét is vállalom, egyszerűbb esetben elég csak az ajtólap cseréje.

Új bejárati ajtót beszerelése

Régi bejárati ajtaját kibontom, az új ajtót beépítem, ezután tokrögzítés történik, majd a bontás során keletkezett hézagokat szüntetem meg. A munkafolyamat végén az új ajtó körülötti „kőműves munkálatok” veszik kezdetét, amit Ön dönt el, hogy mi legyen: gipszkartonozás vagy újravakolás.

Nyílászárók cseréje

Otthonának hővesztesége jelentős mértékben csökkenhet, ha kicserélteti régi ablakait, így akár 20-30 %-os megtakarítást is elérhet fűtésszezon idején. Felújítás után a nyílászárók megfelelően zárnak, nem lesznek rések, repedések.

Zárcsere, zárjavítás

Ha elvesztette vagy ellopták a kulcsát, ha elromlott a zára, ha kizárta magát otthonából, ha új lakásba költözik vagy ha új albérlőknek adja ki lakását szüksége lesz a bejárati ajtó zárának kicserélésére. Segíteni tudok abban az esetben is, ha elromlott az ajtózára.

Elemes bútorok, polcok össze- és szétszerelése

Ikea, Kika, Obi, Praktiker, Jysk, Möbelix stb. áruházakban kapható lapraszerelt szekrények, asztalok, székek és polcok összeszerelését is vállalom. Konyhabútorok esetén mosogatótálca bevágással,  csapbeszereléssel, világítással is. Vagy éppen költözködik és szét kellene szerelni elemes bútorait? Természetesen ebben a munkában is számíthat rám.

Bútorjavítás

Szekrény és ajtó zsanér javítása, beállítása: Lóg, lötyög a konyhaszekrény ajtaja? Nappali szekrény ajtaját képtelenség bezárni? A fogantyút kellene kicserélni?Hűtőszekrényének ajtaja nem a megfelelő irányba nyílik? Ha nem tudja a fiókokat rendesen bezárni vagy szorulnak… Ezen is tudok segíteni, hívjon bátran!

Sérült élfólia javítása

Laminált bútorai sérülése esetén sem kétségbe esnie, nem kell szeretett bútorát kidobnia, az élfóliák javításával tudok segítséget nyújtani.

Karnis felszerelése

Ha a szebbnél szebb függönyöket már beszerezte, szívesen felfúrom a karnisokat, hogy minél hamarabb hasznát vegye új függönyeinek. Igen, ilyen esetben is nyugodtan vegye igénybe az ezermester szolgáltatásokat!

Laminált padló lerakása

A laminált parketták nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen kedvező áron dekoratív, tartós és ellenálló padlófelületek kialakítását teszik lehetővé. Esztétikus lerakása viszont tapasztalatot és szakértelmet kíván. Egy tapasztalt ezermester padlóvásárlás előtt hasznos tanácsokkal segítheti Önt valamint pár óra alatt lerakja a megvásárolt laminált padlót.

Gipszkarton válaszfal, térelválasztó fal készítése

Gipszkartonozás során a falakat nem kell vakolni, így nem kell megvárni a falszerkezet kiszáradását, hanem azonnal készre festhetők, vagy burkolhatók. Számtalan módon és helyen alkalmazható, csak az Ön képzelete szab határt otthona belsőépítészeti kialakításának.

Sérült gipszkarton javítása

Akár egy költözködés vagy bútortologatás következtében sérült meg gipszkartonfala vagy szükségtelenné vált kivágások vannak a falon, esetleg erős ütések okozta sérüléseket szeretne eltüntetni, készséggel állok rendelkezésére.

Kisebb festési munkák, festési hibák javítása

Festők, festőbrigádok nem szívesen vállalják egy-egy szoba kifestését, a festési hibák kijavításáról ne is beszéljünk. Ha egy kisebb helyiséget szeretne kifestetni vagy nyomok, festési hibák, penészfoltok vannak a falakon, jelezze nekem, elvégzem a kért festési munkákat és a penész eltávolítását.

Hívjon még ma a +36 70 7976 555-ös számon, hogy minél hamarabb segíteni tudjak Önnek is!

Ne habozzon, vegye Ön is igénybe az ezermester szolgáltatásokat!

Visszajelzések Ügyfeleinktől

Tekintse meg a szolgáltatások árait!

Legutóbbi munkáim

Ezermester szolgáltatások

Kerti munkák

Ezermester szolgáltatások

Könyvespolc

Ezermester szolgáltatások

Kültéri lámpa cseréje

Menü