Vállalkozásoknak

Üzletek, irodák karbantartása

Legyen szó elromlott WC tartályról, lötyögő irodabútorokról, rossz forgószékekről, nagyobb méretű ablakok pucolásáról, szoruló ajtókról, lepattogzott korlátokról, lomtalanításról, lift működésének ellenőrzéséről, egyszerű javításokról és az épület belső karbantartásáról stb. keressen bizalommal!

Éttermek és szállodák épületgondnoki munkái

A következő feladatok elvégzésében számíthat rám: a szemétszállítás zavartalanságának biztosítása, lomtalanítási akciók szervezése, a felvonó üzemképességének ellenőrzése, takarító és épületkarbantartó személyzet felügyelete, részvétel a takarításban, az egyszerű javításokban és az épületbelsők karbantartásában, a kazánok és bojlerek működésének felügyelete a hő- és melegvíz-szolgáltatás biztosítása érdekében, az épületek bejárásával azok biztonságának ellenőrzése.

Bérbe adott ingatlanok karbantartása

Vállalom rövid (Booking, Airbnb) és hosszútávon bérbe adott ingatlanok karbantartását egyaránt valamint kisebb felújítási munkálatait (festés, laminált padló lerakás, ajtók javítása, bútorok összeszerelése stb.) is.

Társasházak épületgondnoki feladatai

A következő feladatokban nyújtok segítséget: a házirend betartásának és a közös használatú helyiségek megfelelő használatának ellenőrzése, az épület kezelőjének és tulajdonosának értesítése jelentősebb javítási igények felmerülése esetén, az épületek bejárásával azok biztonságának ellenőrzése, lomtalanítási akciók szervezése, a szemétszállítás zavartalanságának biztosítása, részvétel az egyszerű javításokban és az épületbelsők karbantartásában.

Hívjon még ma a +36 70 7976 555-ös számon, hogy minél hamarabb segíteni tudjak Önnek is!

Ne habozzon, hívjon bizalommal és bízza rám az épületgondnoki feladatokat!

Visszajelzések Ügyfeleinktől

Tekintse meg a szolgáltatások árait!

Legutóbbi munkáim

Ezermester szolgáltatások

Kerti munkák

Ezermester szolgáltatások

Könyvespolc

Ezermester szolgáltatások

Kültéri lámpa cseréje

Menü